tisdag 26 augusti 2014

Officiellt VÄRLDSREKORD!

I väntan på videon så kan vi nu bekräfta att det är officiellt, världsrekordet "Fastest motorcycle wheelie on ice" som utfördes i Arjeplog. Den godkända hastigheten slutade på 183.8km/h och det var snitthastigheten över 100 meter.
Jag vill tacka er alla som har stöttat mig igenom projektet!

Speciellt alla sponsorer som gjorde det möjligt.

Glöm inte att hålla er uppdaterade här på hemsidan så att ni inte missar videon som kommer komma upp så snart den är klar.

Många tycker det har tagit lång tid att få det godkänt, och jag må lova att vi har gjort vårat bästa för att ens få det godkänt. Vi har haft kontakt med Guinness World Records och skickat in massor med dokument och videobevis. Det har inte varit "bara", utan det har varit mycket som skickats in och det har saknats dokument och bevismaterial.

Första utskicket till GWR var 8st CD skivor á 4GB styck + ca: 10 olika pappersdokument som innehåller regel godkännande och vittnesmål.
Det här nekades då det saknades en del material och drog ut på tiden.

Andra utskicket innehöll kalibreringsintyg från fotoceller (tidtagnings utrustning) och utmätning från banan samt videomaterial i slowmotion.

Efter att dem mottagit den andra försändelsen av material så var dem återigen tvugna att öppna upp just mitt försök och gå igenom allt igen. Denna gången blev det godkänt och vi var då redan inne i sommartider.

Efter godkännandet av rekordet så har det arbetats på ett filmklipp, det är anledningen till att vi inte gått ut med detta tidigare. Men nu är snart filmklippet klart och därför väljer vi nu att förbereda er på att hålla ögonen öppna.

//Robert Gull


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar