onsdag 2 september 2015

Hastighetstävling Fönesbasen

I helgen kör Landracing ett event på Fönesbasen som kallas för "One Mile". Som det flesta av Landracings event så handlar det om att köra så fort som möjligt.
Klicka på bilden för att hitta mer information om Landracings event "One Mile"

Så för er som vill köra fort så kan jag tipsa er om att köra på Fönesbasen kommande helg. Om ni helt enkelt bara vill kolla så kan jag rekomendera det också. Patrik Fürstenhoff, även känd som "Ghostrider" kommer att vara på plats för att försöka slå ett världsrekord i bakhjulskörning.
Jag vet att han har letat efter regndäck då det troligtvis kommer bli regn i helgen, han gör verkligen allt för att lyckas. Regnet kommer inte stoppa honom.

Patrik var i England på Elvington för slå rekordet tidigare i år men tyvärr gick det inte som planerat då växellådan gick sönder. Nu är det ordning på hojen och Patrik är redo och kommer inte att ge upp.
Jag önskar Patrik all lycka och hoppas att han kör riktigt snabbt och att inget förutsägbart sker. När det går i hastigheter över 300km/h så kan ju allt hända. Men Patrik har många års erfarenhet och är redo för uppgiften.
Jag kommer inte köra i helgen då jag måste jobba lite här hemma, men kommer absolut följa allt på sociala medier.

I videon nedan finner ni en trailer från Tierp Arena 2013, arrangerat av Landracing.


//Robert Gull

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar