tisdag 8 juli 2014

Ny färg! TIPS!

Som ni vet så var HD:n metallic blå när jag hämtade den. Tillsammans med NORTHBIKE så bestämde vi oss först för att göra den mattsvart.

Och självklart blev det så, vi sprayade på Plat-i-dip för att se hur det blev, och jag tycker det blev snyggt, men dock så kände jag rätt snabbt att den skulle bli ännu snyggare och mer enhetlig om den hade varit blanksvart då det är så mycket chrome på hojjen. Så kan chromet och det svarta blänka tillsammans så tror jag det kommer se betydligt bättre ut. Så om ni ska lacka om något men är osäkra så kan jag rekommendera att använda plastidip, då slipper man underarbetet, slipa! + att det är bra mycket lättare att få bort färgen när det är dags att göra någon förändring.

Jag har även plockat bort fälgarna, dem skall poleras så att den matta ytan med uppkommet oxid försvinner. Det kommer se bättre ut än när den var ny =)!

Så igår körde jag iväg kåporna till Henrik på FormSTHLM, nu är det hans arbete som ska utföras innan jag återmonterar allt.

Från metallicblå till mattsvart

Från mattsvart till? Resultatet kommer komma ut här så snart den är klar.

Som ni ser på bilden ovan så är hjulen bortplockade. För att kunna få ur hjulaxeln från bakhjulet så var vi tvungna att  plocka bort ljuddämparna från avgassystemet.

//Robban

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar