tisdag 13 januari 2015

Födelsedag och kontrakt

Hej alla underbara läsare. Igår, den 12/1 så fyllde jag år och jag kan ju lova att det var fullt ös hela dagen då det var snökaos i Stockholm.
det var nämligen så att jag skulle in till Stockholm City på ett möte som började vid 10.30. Eftersom jag visste att det är kaos i vanliga fall så tyckte jag att jag gav mig iväg i god tid. Men så slutade med att jag kom fram lite sent...

Trots detta så gick mötet väldigt bra. Jag var och skrev kontrakt med United Screens och är numera en del av deras nätverk.
För er som inte har hört talas om dem förut så är dem specialiserad inom olika sociala nätverk men deras högsta fokus ligger på Youtube.
De har koll på allt som behövs från början till slut och målet med detta är att jag skall utvecklas såpass mycket att jag ska förstå vad det är jag egentligen gör när jag får ut mitt material och vad det betyder. Deras mål är att jag framöver ska kunna "stå på mina egna ben" och kunna få fram mitt material på ett sätt som jaag känner mig nöjd med.

I dagsläget så saknar jag "en del" kunskap om redigering och Youtube:s funktioner, idag efter mötet så kände jag att jag saknar ännumer kunskap än vad jag först trott. Men att ha United Screens vid min sida får mina framtidsmål att kännas mer påtagliga och närmre än tidigare.

Det känns super att vara en del av deras nätverk.

För övrigt så fortskrider bygget av motorcykel då den senast måste vara klar på tisdag nästa vecka, för sen så ska den till mässan.
Ni kommer hitta mig och hojen i Bikes monter :) Vi ses väl där?

//Robert Gull

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar