måndag 2 februari 2015

Värmen ställer till det...

Som ni vet så har det varit en ganska ojämn vinter med både kyla och värme.

Igår, söndag så var det egentligen tänkt att Ellen Bergström och jag skulle ha varit och tränat i Årsunda inför hastighetsrekordet.
Detta blev tyvärr intställt då det har varit varmt på senaste, vilket har lett till vatten ovanpå isen som sedan har fryst och har i sin tur skapat en såkallad "dubbelis". Is på toppen, sen ett lager med vatten, sen kommer det is igen.

Årsunda 2014, även då lite för varmt för att vara vinter.

Enligt väderprognoser så ska det bli kallt framöver och vi är helt redo för att utföra flertalet tester med olika set-uper på BMW S1000RR.

http://tonyzprlook.com/ Skinnstället som Ellen kommer använda har kommit tillbaka från Tonyz PR Look och ser helt kanon ut.
Om det är någon som vill ha loggor på sitt skinnställ inför kommande säsong så rekommenderar jag starkt att ni tar det genom Tony.
Istället för att printa på en bit när man vill ha tvåfärgat så bygger Tony upp loggon i två delar, båda består av färgat skinn vilket gör att färgen kommer hålla sig bra mycket längre än om det är printat på en bit.


Smidigt och lätt gick det även att skicka ner det, samt att få tillbaka det. Tony är också riktigt bra på att hålla en uppdaterad så man vet hur det går. Jag fick information dagligen, när han mottagit stället, när han påbörjade "ombyggnationen" och när han postade upp det. Något som jag uppskattar väldigt mycket :)


Som sagt så är vi helt redo för alla tester men måste tyvärr vänta på kyla och is.

//Robban

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar